Advertisement

Σπιτι Με Το Mega / Spiti Me To Mega Mega Tv : Η δέσποινα βανδή, μία από τις πιο φημισμένες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, μας δίνει ένα όμορφο τέλος για το «σπιτι με το mega» και έτσι προμυνύεται ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

Σπιτι Με Το Mega / Spiti Me To Mega Mega Tv : Η δέσποινα βανδή, μία από τις πιο φημισμένες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, μας δίνει ένα όμορφο τέλος για το «σπιτι με το mega» και έτσι προμυνύεται ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι.. Ο σπουδαίος συνθέτης, που έχει γράψει μερικά από τα πιο σημαντικά τραγούδια της ελληνικής μουσικής, θα μας συγκινήσει. Το σάββατο 6 μαρτίου το σπίτι με το mega υποδέχτηκε τον βασίλη καρρά και τον νίκο μακρόπουλο. Απόψε το βράδυ προβλήθηκε το τελευταίο «σπίτι με το mega» με τη δέσποινα βανδή και μερικούς εκλεκτούς καλεσμένους. Η μουσική εκπομπή που θα δώσει ρυθμό στα σάββατα σας! Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, έκανε μία μουσική αναδρομή.

Οι πρώην εργαζόμενοι του mega ανέβασαν στο youtube ένα βίντεο με το οποίο ανακοινώνουν την επιστροφή του καναλιού στις οθόνες μας σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 20 νοεμβρίου. Ένα ποτό στο χέρι, χαλάρωση στον καναπέ και το κουμπί του τηλεκοντρόλ πατημένο στο mega για ανεπανάληπτες βραδιές. Μία ξεχωριστή τηλεοπτική βραδιά θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το κοινό καθώς το «σπίτι με το mega» υποδέχεται τη σπουδαία ερμηνεύτρια ελένη βιτάλη. Μοναδικοί προσκεκλημένοι σπίτι με το mega : Αυλαία έριξε το βράδυ του σαββάτου το «σπίτι με το mega» με καλεσμένη τη δέσποινα βανδή.

Spiti Me To Mega Best Of Mega Tv Greek Tv
Spiti Me To Mega Best Of Mega Tv Greek Tv from i.ytimg.com
175 035 tykkäystä · 28 236 puhuu tästä. Το αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και κυριάρχησε του ανταγωνισμού σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση. Αφιέρωμα στον μάνο ξυδούς, τον «πρίγκιπα της δυτικής όχθης». Την καλύτερη τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού χάρισε η δέσποινα βανδή το βράδυ του σαββάτου 5 ιουνίου, μέσα από την τελευταία εκπομπή «σπίτι με το mega». Mεγάλη χαρά έχω γιατί που είχαμε ήταν να το κάνουμε έξω. Για ποτό δεν μπορούσε κανείς να βγει, τα μπαρ ήταν κλειστά, οπότε… ένα ποτό στο χέρι, χαλάρωση στον καναπέ και το κουμπί του τηλεκοντρόλ πατημένο στις μουσικές εκπομπές για ανεπανάληπτες. Μοναδικοί προσκεκλημένοι σπίτι με το mega : Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, προσκαλεί τους τηλεθεατές στην καλύτερη τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού.

Οι πρώην εργαζόμενοι του mega ανέβασαν στο youtube ένα βίντεο με το οποίο ανακοινώνουν την επιστροφή του καναλιού στις οθόνες μας σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 20 νοεμβρίου.

Μία ξεχωριστή τηλεοπτική βραδιά θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το κοινό καθώς το «σπίτι με το mega» υποδέχεται τη σπουδαία ερμηνεύτρια ελένη βιτάλη. Σταμάτης κραουνάκης «σπίτι με το mega». Η αστυνομική σειρά του mega σιωπηλός δρόμος απέκτησε το δικό της φίλτρο επαυξημένης πραγματικότητας στο instagram. Αυλαία έριξε το βράδυ του σαββάτου το «σπίτι με το mega» με καλεσμένη τη δέσποινα βανδή. H μουσική εκπομπή «σπίτι με το mega», η πιο αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια, υποδέχεται τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους. Ο σπουδαίος συνθέτης, που έχει γράψει μερικά από τα πιο σημαντικά τραγούδια της ελληνικής μουσικής, θα μας συγκινήσει. Η δημοφιλής τραγουδίστρια χάρισε μια μοναδική ο γιάννης πλούταρχος δεν μας κράτησε παρέα μόνο μία βραδιά στο mega, αφού η εκπομπή σπίτι με το mega με τον αγαπημένη τραγουδιστή έχει γίνει. Αυλαία έριξε χθες η μουσική εκπομπή, ουσιαστικά οι τηλεοπτικές συναυλίες κορυφαίων καλλιτεχνών που μας κράτησε συντροφιά τις δύσκολες μέρες της καραντίνας. Αυλαία θα ρίξει αυτό το σάββατο (5/6) το «σπίτι με το mega» και η τελευταία εκπομπή θα είναι ιδιαίτερη. Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού μας καλεί σε μια ξεχωριστή τηλεοπτική συναυλία, στη λίμνη της βουλιαγμένης. Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, κάνει μία μουσική αναδρομή στην πολύχρονη και σημαντική καριέρα της με τραγούδια που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. 175 035 tykkäystä · 28 236 puhuu tästä. Ένα ποτό στο χέρι, χαλάρωση στον καναπέ και το κουμπί του τηλεκοντρόλ πατημένο στο mega για ανεπανάληπτες βραδιές.

Το σπίτι με το mega, απόψε, ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με μία ξεχωριστή εκπομπή. Ένα ποτό στο χέρι, χαλάρωση στον καναπέ και το κουμπί του τηλεκοντρόλ πατημένο στο mega για ανεπανάληπτες βραδιές. Μένουμε σπίτι και βάζουμε στην «παρέα» μας τον γιώργο μαζωνάκη! Πλέον, το νέο «μεγάλο κανάλι» ξεκινάει με προίκα το όνομα και το πρόγραμμα του mega. Η βραδιά που παρουσίασε στο «σπίτι με το mega» έκρυβε πολλές εκπλήξεις.

Spiti Me To Mega Mega Tv
Spiti Me To Mega Mega Tv from www.megatv.com
Η βραδιά που παρουσίασε στο «σπίτι με το mega» έκρυβε πολλές εκπλήξεις. «σπίτι με το mega» και με τους βασίλη καρρά και νίκο μακρόπουλο. Αγαπημένοι καλλιτέχνες, τραγουδιστές και συνθέτες, παρουσιάζουν τα τραγούδια που έχουν «αφήσει ιστορία» αλλά και τις μεγαλύτερες σύγχρονες επιτυχίες σε πρώτη. Σε ένα μαγικό φυσικό σκηνικό. Ποιους θα ακούσουμε σήμερα σάββατο βράδυ. Μία ξεχωριστή τηλεοπτική βραδιά θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το κοινό καθώς το «σπίτι με το mega» υποδέχεται τη σπουδαία ερμηνεύτρια ελένη βιτάλη. Απόψε, σάββατο 5 ιουνίου, στις 21:00, το «σπίτι με το mega» ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με μία ξεχωριστή εκπομπή. H μεγάλη διαδικτυακή συναυλία από την καρδιά της θεσσαλονίκης και την συγκεκριμένα, η εκπομπή «σπιτι με το mega» με τον βασίλη καρρά και τον νίκο μακρόπουλο, κυριάρχησε στην τηλεθέαση.

Την καλύτερη τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού χάρισε η δέσποινα βανδή το βράδυ του σαββάτου 5 ιουνίου, μέσα από την τελευταία εκπομπή «σπίτι με το mega».

Η ελεωνόρα ζουγανέλη είπε στους φίλους της «έλα» και αυτοί δεν μας απογοητεύσαν. Η δέσποινα βανδή, μία από τις πιο φημισμένες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, μας δίνει ένα όμορφο τέλος για το «σπιτι με το mega» και έτσι προμυνύεται ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Σημαντικοί καλλιτέχνες βρέθηκαν στο στούντιο και μας χάρισαν υπέροχες ερμηνείες. Αυλαία θα ρίξει αυτό το σάββατο (5/6) το «σπίτι με το mega» και η τελευταία εκπομπή θα είναι ιδιαίτερη. Σταμάτης κραουνάκης «σπίτι με το mega». Τόσο από το διαφορετικό playlist όσο και από την ενέργεια της ελεωνόρας ζουγανέλη. Σε ένα μαγικό φυσικό σκηνικό. H μεγάλη διαδικτυακή συναυλία από την καρδιά της θεσσαλονίκης και την συγκεκριμένα, η εκπομπή «σπιτι με το mega» με τον βασίλη καρρά και τον νίκο μακρόπουλο, κυριάρχησε στην τηλεθέαση. Ένα ποτό στο χέρι, χαλάρωση στον καναπέ και το κουμπί του τηλεκοντρόλ πατημένο στο mega για ανεπανάληπτες βραδιές. Ο σταμάτης κραουνάκης έρχεται στο «σπιτι με το mega» το σάββατο 7 νοεμβρίου στις 21:00. 175 035 tykkäystä · 28 236 puhuu tästä. Αυλαία έριξε χθες η μουσική εκπομπή, ουσιαστικά οι τηλεοπτικές συναυλίες κορυφαίων καλλιτεχνών που μας κράτησε συντροφιά τις δύσκολες μέρες της καραντίνας. Οι πρώην εργαζόμενοι του mega ανέβασαν στο youtube ένα βίντεο με το οποίο ανακοινώνουν την επιστροφή του καναλιού στις οθόνες μας σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 20 νοεμβρίου.

Αυλαία έριξε χθες η μουσική εκπομπή, ουσιαστικά οι τηλεοπτικές συναυλίες κορυφαίων καλλιτεχνών που μας κράτησε συντροφιά τις δύσκολες μέρες της καραντίνας. «απόψε ως οικοδέσποινα αποχαιρετώ το κοινό του mega. Μια βραδιά γεμάτη μουσική και συγκινητικές ερμηνείες παρουσιάστηκε στο σπίτι με το mega, αφιερωμένη στον μάνο ξυδούς. Την καλύτερη τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού χάρισε η δέσποινα βανδή το βράδυ του σαββάτου 5 ιουνίου, μέσα από την τελευταία εκπομπή «σπίτι με το mega». Ποιους θα ακούσουμε σήμερα σάββατο βράδυ.

Sygkinhse Me Tis Ermhneies Toy O Giannhs Ploytarxos Sto Spiti Me To Mega Eidhseis Nea To Bhma Online
Sygkinhse Me Tis Ermhneies Toy O Giannhs Ploytarxos Sto Spiti Me To Mega Eidhseis Nea To Bhma Online from www.tovima.gr
Mεγάλη χαρά έχω γιατί που είχαμε ήταν να το κάνουμε έξω. Το «σπίτι με το mega» ήταν το σαββατιάτικο ραντεβού όλων μέσα στην καραντίνα. Απόψε το βράδυ προβλήθηκε το τελευταίο «σπίτι με το mega» με τη δέσποινα βανδή και μερικούς εκλεκτούς καλεσμένους. 175 035 tykkäystä · 28 236 puhuu tästä. Ποιους θα ακούσουμε σήμερα σάββατο βράδυ. Σταμάτης κραουνάκης «σπίτι με το mega». Αυλαία θα ρίξει αυτό το σάββατο (5/6) το «σπίτι με το mega» και η τελευταία εκπομπή θα είναι ιδιαίτερη. Αγαπημένοι καλλιτέχνες, τραγουδιστές και συνθέτες, παρουσιάζουν τα τραγούδια που έχουν «αφήσει ιστορία» αλλά και τις μεγαλύτερες σύγχρονες επιτυχίες σε πρώτη.

H μουσική εκπομπή «σπίτι με το mega», η πιο αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια, υποδέχεται τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους.

Το αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και κυριάρχησε του ανταγωνισμού σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση. 175 035 tykkäystä · 28 236 puhuu tästä. Σημαντικοί καλλιτέχνες βρέθηκαν στο στούντιο και μας χάρισαν υπέροχες ερμηνείες. Το «σπίτι με το mega» ήταν το σαββατιάτικο ραντεβού όλων μέσα στην καραντίνα. Μοναδικοί προσκεκλημένοι σπίτι με το mega : Η ελεωνόρα ζουγανέλη είπε στους φίλους της «έλα» και αυτοί δεν μας απογοητεύσαν. Η δέσποινα βανδή, μία από τις πιο φημισμένες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, μας δίνει ένα όμορφο τέλος για το «σπιτι με το mega» και έτσι προμυνύεται ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Και η δέσποινα βανδή ήταν η καταλληλότερη για να το κάνει. Το «σπιτι με το mega» το σάββατο 10 απριλίου στις 21:00, υποδέχεται την πιο αυθεντική λαϊκή φωνή της ελλάδας, τη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια χάρισε μια μοναδική ο γιάννης πλούταρχος δεν μας κράτησε παρέα μόνο μία βραδιά στο mega, αφού η εκπομπή σπίτι με το mega με τον αγαπημένη τραγουδιστή έχει γίνει. Τόσο από το διαφορετικό playlist όσο και από την ενέργεια της ελεωνόρας ζουγανέλη. Αυλαία έριξε χθες η μουσική εκπομπή, ουσιαστικά οι τηλεοπτικές συναυλίες κορυφαίων καλλιτεχνών που μας κράτησε συντροφιά τις δύσκολες μέρες της καραντίνας. Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού προσκαλεί τους τηλεθεατές στην καλύτερη τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού.

Posting Komentar

0 Komentar